Web Analytics

Miting la Câmpulung: Se cere demiterea poliţiştilor corupţi. Vezi video

de | 29.02.2020 17:53 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

 

Elevi, părinţi şi bunici au protestat astăzi la Câmpulung împotriva situaţiei de pericol menţinută de ani buni prin activitatea infracţională a interlopilor locali. Lor li s-au alăturat Alexandru Cumpănaşu, cel care conduce lupta contra traficului de droguri şi minore, dar şi rudele fetelor dispărute de la Caracal, Luiza şi Alexandra.

A fost o manifestare cu accente radicale, în care s-a cerut destituirea comisarilor de la Poliţia Câmpulung acuzaţi de familia Dariei de tolerare a activităţii interlopilor, dar şi trimiterea acestora la puşcărie şi înlăturarea de la conducere a şefului acestora, comisarul şef Gheorghe Ciolan.

”Cerem destituirea lor şi acordăm termen o săptămână. Dacă nu, vom protesta chiar la sediul Poliţiei Române şi chiar ne vom face singuri dreptate. Spre că autorităţile române îşi vor face treaba şi vor scăpa oraşul Câmpulung de cei o mie de interlopi”, a spus Cumpănaşu chiar pe scările Poliţiei municipale, acolo unde, simbolic, a spart câteva seringi şi a adus baloane albe inscripţionate cu mesaje de protest.

Protestatarii au manifestat cu steaguri şi vuvuzele nu doar la Poliţie, ci şi pe străzile Câmpulungului şi în faţa câtorva licee.

https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/240963960396361/UzpfSTEwMDAxNTM5MDc4MTQ1NjpWSzoyNTc5MzQxMDQ1NTIxMzky/

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii