Web Analytics

UZPR are zeci de membri în Argeş

de | 5.12.2019 13:09 | Actualitate

Săptămâna trecută, la sediul cotidianului ARGEȘUL a avut loc Adunarea Generală a Filialei Argeș a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR). Un eveniment la care au participat zeci de jurnaliști din județ (Jurnalul de Argeș este membru UZPR), plus conducerea UZPR: președintele Doru Dinu Glăvan și vicepreședintele Mihai Milca.

Înființată în 1919, UZPR este prima asociație a breslei jurnaliștilor și numără la ora actuală peste 3.400 membri, peste 70% dintre aceștia fiind jurnaliști activi.
„Noi, cei de la UZPR, suntem tot mai mult căutaţi. Tot mai mulţi oameni din breaslă simt nevoia de a face parte din această organizaţie. Jurnaliştii vin, află, se documentează şi mi-ar plăcea să cred că încep să ne îndrăgească”, a spus Doru Dinu Glăvan, președintele UZPR.
La finalul Adunării Generale a Filialei Argeș a UZPR, sub egida Centenarului („100 de ani de presă în România”) i-au fost înmânate directorului ziarului „Argeşul”, Mihai Golescu, o plachetă omagială, o medalie jubiliară şi distincţia „Credinţă şi loialitate”, pentru talentul, devoţiunea şi responsabilitatea puse în slujba înnobilării profesiei de jurnalist. Aceeași distincție a fost oferită și lui Traian Ulmeanu, fost redactor-șef la ARGEȘUL, și colegului nostru Denis Grigorescu, redactor-șef adjunct la Jurnalul de Argeș.
Marian Staicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii