Web Analytics

Ce au declarat oficialii FC Argeș după victoria de la Călărași

de | 13.11.2019 18:40 | Actualitate

 

Etapa cu numărul 17 a programat pe malul Dunării meciul dintre Călărași și FC Argeș. Alb-violeții s-au impus cu scorul final de 2-1 în deplasare și așteaptă confruntarea de sâmbătă cu Petrolul. Blejdea și Matiș au înscris în repriza a doua și au adus liniștea înaintea confruntării cu Petrolul. Scorul final a fost 1-2, Honciu marcând pentru Călărași.

Cristian Gentea, președintele CA FC Argeș: ”Sunt foarte mulțumit! Se vede mâna lui Ionuț Badea. Lotul este același, dar este clar că este vorba de organizare, de modul lui de a fi, de a ține în priză jucătorii, mai ales că joacă din trei în trei zile. Mi-a fost foarte teamă de meciul acesta pentru că această echipă chiar a jucat bine în ultimele meciuri și a avut rezultate foarte bune. Deci meritul este cu atât mai mare. Eu nu văd o evoluție fluctuantă a echipei noastre în ultimele etape. Avem 5 meciuri fără înfrângere. Mi se pare în regulă! Nu am jucat rău nici cu UTA, nici cu Metaloglobus. Trebuia să batem aceste echipe la cum am jucat. Mie mi se pare că echipa joacă cu totul altceva”.

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeș: ”A fost un meci greu, cu multă muncă, dar e bine că rezultatul ne-a fost favorabil. Echipa a jucat bine, am avut ocazii mai multe decât ei. Trebuie spus că suntem o echipă tânără, o echipă în formare și cred că acesta este unul dintre motivele care noi nu avem încă constanța care ne-o dorim toți. Urmează meciul cu Petrolul, un meci dificil, o echipă cu pretenții la promovare, o echipă la care se investește foarte mulți bani și sper ca jucătorii să-și revină în primul rând fizic după deplasarea aceasta și sâmbătă să ne prezentăm 100% și să câștigăm meciul”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii