Web Analytics

Cine e patronul care a oferit o recompensă de 50.000 de euro pentru TIR-ul furat

de | 7.11.2019 13:36 | Actualitate

# Se numește Ovidiu Ionescu (foto) și conduce firma Insert Auto Service din Pitești
A făcut vâlvă săptămâna trecută cazul unui TIR cu marfă de 350.000 de euro care a fost furat. TIR-ul, plin cu televizoare Polaroid de ultimă generație, a plecat din localitatea Chitila, de lângă București, acolo unde se afla depozitul de unde a fost încărcată marfa, și ar fi trebuit să ajungă în Olanda. Am aflat, în exclusivitate, care este firma care a luat comanda de pe Bursa de transport pentru TIR-ul ce trebuia să transporte televizoarele, TIR furat ulterior cu marfă cu tot. Este vorba de compania Insert Auto Service din Pitești, cu o experiență de peste 20 de ani în transportul internațional de mărfuri. Am luat legătura și cu Ovidiu Ionescu, managerul firmei, pentru a ne spune mai multe despre acest furt ce a făcut ocolul țării. Numai că Ovidiu Ionescu a fost foarte laconic în declarații, spunându-ne: ”Nu doresc să dau vreun interviu pe această temă. Vă rog frumos să nu mă mai deranjați. Mulțumesc!”.

Un angajat e cel care a postat pe FB anunțul cu recompensa

În seara zilei de 31 octombrie, la scurt timp după ce TIR-ul a fost furat, Cristi Manole, unul dintre oamenii din echipa de conducere de la Insert Auto Service, a postat un anunț pe Facebook în care spunea că se oferă o recompensă de 50.000 de euro pentru găsirea TIR-ului furat și în special a mărfii. TIR-ul aparținea unei firme din Dâmbovița ce trebuia să asigure transportul mărfii.
Pe 2 noiembrie, două persoane, ambele din localitatea Crângurile – Dâmbovița, au fost reţinute de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare în valoare totală de 350.000 de euro. Cele două persoane, soț și soție, ar fi dat declarații contradictorii despre caz. Cei doi sunt acum cercetați sub control judiciar. TIR-ul furat nu a fost găsit până acum, iar cercetările continuă, după cum ne-au confirmat surse judiciare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii