Web Analytics

Pilotul Lucien Hora s-a întors la Câmpulung: „Nu vreau să fiu al doilea”

de | 20.09.2019 14:02 | Actualitate

Mâine începe a opta ediție a competiției Trofeul Câmpulung la Viteză în Coastă. Printre cei 70 de participanți se numără mecanicul și pilotul auto, Lucien Hora. Acesta a fost prezent la Câmpulung, unde, în cadrul unei conferințe, a vorbit despre traseele din Argeș și despre cursa din acest an. Pilotul, în vârstă de 58 de ani, a participat la numeroase competiții de automobilism naționale și internaționale.

Lucien Hora, cel care a fost câștigătorul primelor ediții ale competiției auto de la Câmpulung, a revenit pe traseele de concurs. Sunt nespus de bucuros că am revenit la Câmpulung, orașul care, de-a lungul anilor, mi-a adus multiple bucurii, multiple victorii pe frumoasele trasee pe care le aveți. Cred că sunteți singurii din țară care ați dezvoltat trei trasee, pe care am avut onoarea să concurez și pe care le-am câștigat de fiecare dată când am fost. Traseul de acum are o configurație pe placul meu, este unul de viteză, dar care nu îți dă voie să greșești deloc. (…) S-ar putea ca la Câmpulung să obțin al șaptelea titlu. Pentru asta trebuie să fac o cursă în care să nu risc totul. Nu vreau să fiu al doilea, al doilea e primul care pierde. Fiecare traseu de la Câmpulung are a lui particularitate.  Lucien Hora a felicitat organizatorii pentru inițiativă, dar și pentru publicul numeros, prezent în fiecare an.

# Începe cea mai importantă competiție automobilistică organizată în județul Argeș 

Trofeul Câmpulung la Viteză în Coastă, ajuns la cea de a opta ediție, se va desfășura în perioada 21-22 septembrie, pe traseul Lerești- Voina, în zona turistică de la barajul Râușor. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lerești și al Consiliului Județean Argeș. Competiția Trofeul Câmpulung Muscel 2019 contează ca etapa a VIII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii