Web Analytics

Copacii căzuți în urma ninsorilor au făcut prăpăd în Argeș

de | 18.12.2018 13:09 | Actualitate

În cursul zilei de ieri, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Vasile Pârvan, pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, blocând calea de acces a traficului rutier și pietonal. S-a acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Teilor, pentru degajarea unui copac căzut pe cablurile de electricitate. S-a acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Florea, pentru degajarea unui copac căzut pe rețeaua de electricitate.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Decebal, pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism. S-a acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Banat, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, blocând traficul auto și pietonal.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Libertății, pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada N. Vodă, pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Gheorghe Șincai, pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar, blocând calea de acces.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Carpați, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, blocând traficul auto și pietonal. S-a acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii