Web Analytics

„Dacă angajaţii îşi bat joc de Ioana, păi merită…!

de | 15.11.2018 13:05 | Dezvăluiri

# A apărut înregistrarea cu nr 5. Lavinia Năstase o umileşte din nou pe primăriţa din Ştefăneşti

În ultimele patru ediții din “Jurnalul de Argeș” v-am prezentat patru înregistrări halucinante din birourile Primăriei Ștefănești. Prima din biroul juristei Carmen Neșu, în care personaje au fost jurista și vicele Gelu Mihalcea, care și-au aruncat vorbe grele, de la acuze de șpagă până la expresii porcoase cu conotații sexuale. A doua – din biroul primăriței Ioana Jenica Dumitru, în care prim-solistă a fost Lavinia Năstase, care i-a strigat ”prietenei Ioana” nici mai mult, nici mai puțin decât că va intra în pușcărie. N-au fost menajate nici jurista Carmen Neșu, făcută analfabetă, și nici Claudia Mincă, șefa de la Achiziții, căreia ”femeia de cultură” care se pretinde Lavinia Năstase i-a strigat că ar fi ”o colectoare de șpăgi”. A treia înregistrare fierbinte s-a consumat tot în biroul primăriței. De data asta, Lavinia Năstase a trecut la next level, amenințând-o pe Ioana Jenica Dumitru că îi va face plângere penală. Nu s-a sfiit nici să insinueze, la adresa aceleiași primărițe, că e o persoană șantajabilă. În a patra înregistrare, la fel de hard și de utilă medicinei de specialitate, consumată în același teatru de operațiuni care a devenit biroul primăriței din Ștefănești, Lavinia Năstase arunca din nou invective pe bandă rulantă atât juristei Carmen Neșu, pe care o trimite pe centură să facă bani, cât și Claudiei Mincă, responsabila cu achizițiile publice.
În fine, iese acum la iveală o a cincea înregistrare. Aceeași incontrolabilă Lavinia Năstase și aceeași depășită de situație primăriță Ioana Jenica Dumitru, care încasează pe bandă rulantă de la ”prietena Lavi”. Care îi strigă primăriței că angajații își bat joc de ea, de primăriță, iar ea, primărița, merită ce i se întâmplă… Pe înregistrare, Lavinia Năstase se ceartă în prezența mai multor persoane cu consilierul local liberal Grigore Mihalcea, fratele viceprimarului Ion Mihalcea. Iar tema conflictului verbal dintre cei doi e legată de bani. De banii mulți pe care Lavinia Năstase îi cere pentru bugetul Centrului Cultural Ștefănești.

„Nu vedeţi că sunteţi de la coada vacii toţi?”

Lavinia Năstase: Habar n-aveți legile și faceți aicea toți pe grozavii! Hai pe cuvânt, da?! Să nu mă duc eu să vă dau într-o emisiune pe toți… Și să vedeți! Da…?
………………………………………………..
Lavinia Năstase: Nu mă interesează, eu vorbesc pentru mine. Claudia Mincă, păi dacă își bate joc de voi, păi meritați… Și-a bătut joc toți anii ăștia și nu v-a făcut o stradă, da? Dacă angajații își bat joc de Ioana, merită! Că nu-i dă afară! Nu aveți cum să vă bateți joc de mine! Există legi în țara asta, da? Eu sunt una dintre persoanele care citesc aceste legi.
Primărița Jenica Dumitru (către o angajată din Primărie aflată în biroul ei): Vedeți ce arătați…
Lavinia Năstase: Băi, mi s-a pus o pată pe Păcioianu (consilierul local Constantin Pacioaianu, n.red.)! Cine face, bă, balanța? Cine e înțeleptul orașului? Veniți toți cu interese: vreau strada cutare, vreau strada cutare! Numai pentru interesul vostru, numai pentru interesul vostru! Vă doare-n bască de orașul ăsta de 20 de ani! Niciunul nu trebuie să mai ieșiți (n.red. – la alegeri)! Nu meritați! Eu vă spun din punctul meu de vedere, da? Eu nu m-am ocupat de voi, eu am zis că ne înțelegem de vorbă bună. Nu mă cunoașteți pe mine, nu mă cunoașteți…
Grigore Mihalcea: Aaaa….
Lavinia Năstase: În primul rând dumneavoastră, domnule Grigore Mihalcea, nu vă băgați pentru alții. Nu vă băgați, da?
Grigore Mihalcea: Du-te, băi!
Lavinia Năstase: Dumneavoastră ar trebui să aveți un pic de respect…
Grigore Mihalcea: Așa…
Lavinia Năstase: … că mereu pe dumneavoastră v-a votat electoratul din Streaua (cartier din Ștefănești, n.red.). Și copiii acelor oameni vin la mine la cursuri. Și să aveți un pic de obraz pentru copiii lor.
Grigore Mihalcea: Și dacă m-a votat, care e problema ta?
Lavinia Năstase: Îi țineți acolo în mizerie și în incultură!
Grigore Mihalcea: Bine că ai venit tu…
Lavinia Năstase: Lăsați-i să facă și ei cursuri, că bani sunt o grămadă. Eu nu v-am cerut decât bugetul minimal…
Grigore Mihalcea: … Ai zis că trăiești din surse proprii, nu că vii să bați câmpii acu’ că n-ai bani…
Lavinia Năstase: Nimeni nu trăiește din surse proprii, nici muzeul Louvre… Voi nu știți nici cum vă cheamă! Cine trăiește din 700 de milioane timp de 5 luni? Bă, voi trebuie să plecați acasă, voi nu știți nici cum vă cheamă…!
Grigore Mihalcea: Alo…!
Lavinia Năstase: Eu nu sunt telefonistă, să-mi spuneți ”Alo”, da?
Grigore Mihalcea: Poți să fii și traseistă, nu numai telefonistă… Cum poți tu să îi faci incompetenți pe toți? N-ai și tu un pic de respect și de vârstă și de toate alea… E un regulament aici, taci din gură…! Ție îți arde de lălăială, de posturi și nu știu ce (Lavinia vrea să înființeze noi posturi la Centrul Cultural, n.red.) și lumea merge prin bălării pe drum și nu sunt șanțuri și nimic… Ți-am creat post să mânânci o pâine și acum…
…………………………
Lavinia Năstase: Nu vedeți că sunteți de la coada vacii toți? Ce treabă are Centrul Cultural cu drumurile?

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii