Web Analytics

Dragnea, despre dosarul „Referendumul”: „Îmi mai dă cineva înapoi ceea ce am pierdut din cauza acestui dosar politic?”

de | 18.04.2018 17:50 | Actualitate

 
 30708229 1674988972584249 4345470631022690304 n
Liviu Dragnea a vorbit, astăzi, la Pitești, după Comitetul Executiv al PSD Argeș, despre câteva obiective de investiții la nivel local, 

dar și despre „Referendumul”, dosar în care a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare.
 

 

„Am discutat despre Stadion și Sala Polivalentă. Sala Polivalentă este mult mai avansată. L-am rugat pe Ionică (nr. primarul Mun. Pitești) să nu slăbească ritmul de implicare a oamenilor care se ocupă de aceste două obiective pentru a fi gata cu documentele pentru Compania Natională de Investiții și Ministerul Dezvoltării.
 
Potrivit liderului PSD, Compania Natională de Investiții vrea ca centura Piteștiului să fie alipită de Pitești-Craiova pentru realizarea obiectivului cu fonduri europene.
Cât despre noul pod peste râul Argeș… „ori ministerul dezvoltării regionale ori ministerul transporturilor vor demara această investiție”.
 
Dragnea a  făcut referire și ca câteva lucrări de pe Drumul Național Pitești-Câmpulung-Brașov.
 
„ Podul de la Dâmbovicioara și viaductul  trebuie făcute acolo pentru că este păcat de o lucrare care se execută. (…) Pe DN 73, se face, se reabilitează și la Câmpulung nu se face pentru că este în administrarea orașului. Ce rost are să facem un drum și să îl oprim în orașe?”, s-a întrebat, retoric, Liviu Dragnea.
 
„Nu ştiu dacă voi face cerere”
Întrebat şi dacă anunţatele modificări ale Codului de procedură penală l-ar ajuta să obţină repunerea pe rol a dosarului „Referendumul”, în care a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, Liviu Dragnea a precizat:.
 
„Şi acum cred că pot să fac lucrul ăsta. Nu ştiu dacă o să-l fac. (…). Nu ştiu dacă voi face cerere. Îmi mai dă cineva mie înapoi anii pierduţi în procese? Îmi mai dă cineva înapoi ceea ce am pierdut din cauza acestui dosar politic? Nu. (…) Nu mă interesează aşa de mult pe mine acest articol”.
 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii