Web Analytics

Adolescenta din Olt dispărută de acasă, zărită în Argeş

de | 26.12.2017 18:05 | Actualitate

minora disparutaÎn Ajunul Crăciunului, o minoră de 14 ani din municipiul Slatina a dispărut de acasă. Potrivit familiei, fata ar fi plecat cu trenul spre Piteşti.
Deşi membrii familiei o caută cu disperare, fata refuză orice contact cu aceştia. Din câte se pare, adolescenta s-ar fi urcat într-un tren având destinaţia Piteşti, ultima oară fiind zărită în Argeş.
Potrivit familiei, când a plecat de acasă, adolescenta era îmbrăcată într-o geaca crem, o pereche de colanţi gri şi o pereche de ghete gri. Sora fetei susţine că ar fi fost văzută ultima oară sâmbătă, la ora 22.00, când se afla în trenul cu destinaţia Corbu – Costeşti- Piteşti. ”Suntem disperaţi! E Ajunul Crăciunului, nu ştiu cum să facem să o găsim. Am fost la gara la Corbu, cu poza ei, dar cei de acolo mi-au spus că nu ar fi plecat. Din alte părti am aflat că la ora 22 era în tren, spre Piteşti, iar că mai târziu a fost văzută în Mioveni. Am sesizat Poliţia, dar până acum nu avem nicio veste. Pe mine m-a blocat pe Facebook, iar la telefon nu îmi răspunde. Când a plecat a luat de la parinţi aproximativ 150 de lei şi ştiu sigur că are buletinul la ea”, a scris pe Facebook sora adolescentei, în speranţa că o va putea ajuta cineva să dea de urmele fetei.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii