Web Analytics

Conduceau sub influența alcoolului în Mioveni, Ștefănești și Valea Mare Pravăț

de | 4.12.2017 10:38 | Actualitate

alcool aggPolițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni l-au depistat pe M.F., de 19 ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești l-au depistat pe P.C., de 40 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Sticlelor din orașul Ștefănești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, l-au depistat J.G., de 52 ani, din comuna Lerești, care conducea un autoturism pe DN 73 de pe raza comunei Valea Mare Pravaț, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii