Web Analytics

Contor electric în flăcări, la Merişani

de | 10.11.2017 09:06 | Actualitate

incendiuContorul electric al unei case din Merişani a luat foc noaptea trecută. Cu 24 de ore în urmă, pompierii se mai confruntaseră cu un incident asemănător la o locuinţă din Ştefăneşti.
În noaptea de joi spre vineri, la ora 02.26, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge incendiul izbucnit în satul Borlești, comuna Merişani, la un contor electric, existând pericolul ca flăcările să se propage la întreaga casă. Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești.
În incendiu au ars contorul electric al casei, izolația cablurilor electrice și 1 mp izolație din polistiren. Potrivit pompierilor, sursa probabilă a incendiului a reprezentat-o un scurtcircuit electric, în condiţiile în care contorul era defect.
Şi în noaptea precedentă, tot în jurul orei 2.00, pompierii s-au confruntat cu un incendiu izbucnit la o locuință din Ștefănești, unde un tablou electric cu defecțiuni a luat foc.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii