Web Analytics

Mamă şi copil găsiţi fără suflare. Medicii i-au resuscitat 40 de minute

de | 8.10.2017 08:46 | Actualitate

Un tragic eveniment s-a petrecut, noaptea trecută, în Oraşul Basarabilor. O femeie de 43 de ani şi fiul ei în vârstă de 7 ani au fost găsiţi fără viaţă din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Femeia şi soţul ei achiziționaseră de curând două sobe mobile de la un magazin de bricolaj. Noaptea trecută, femeia împreună cu soţul ei și băieţelul cel mic au dormit într-o cameră încălzită cu focul uneia dintre aceste sobe, iar celalalt copil al lor, în vârstă de 21 de ani, într-o altă cameră. Duminică dimineaţa, fiul cel mare şi-a găsit părinţii şi fratele inconștienţi. A sunat la 112, însă medicii care au sosit la faţa locului au încercat în zadar peste 40 de minute să o resusciteze pe mamă şi pe băieţelul de 7 ani. În cele din urmă, aceştia au fost declarați morți. Tatăl copiilor a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul din Curtea de Argeș.
Familia nu se află la primul incident de acest gen. Vecinii povestesc că le-a mai luat foc casa de două ori, iar una dintre cele două sobe achiziţionate recent ar fi avut defecţiuni. Ancheta polițiștilor și a pompierilor va stabili condițiile în care s-a produs tragedia.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii