Web Analytics
scris duminică, 27.10.2024

FC Argeș, cu gândul la meciul cu CFR Cluj

Marți, 29 octombrie, de la ora 21, stadionul din Mioveni găzduiește jocul dintre FC Argeș și CFR Cluj, contând pentru etapa 1 din grupele Cupei României.

FC Argeș, cu gândul la meciul cu CFR Cluj

FC Argeș vine după un egal obținut în jocul din campionat, cu Șelimbăr, în deplasare, scor 0-0, în cadrul etapei a 11-a din Liga 2.

De partea cealaltă, CFR Cluj a fost aproape de încă o înfrângere rușinoasă, în acest campionat. Partida cu Sepsi s-a terminat la egalitate, scor 3-3, în etapa a 14-a a Superligii.

Finalul meciului dintre CFR Cluj și Sepsi a fost tensionat pentru fotbaliștii clujeni, care au fost liniștiți cu greu de către antrenorul Dan Petrescu.

Jucătorii CFR-ului s-au certat între ei la finalul confruntării cu Sepsi, mai exact Panagiotis Tachtsidis a avut mai multe lucruri de reproșat lui Mohammed Kamara, pe care i le-a transmis într-un mod foarte dur.

Citește și: Bogdan Rusu, fost jucător la FC Argeș, a marcat golul săptămânii în Liga 3

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si ce vrei sa spui u acest comentariu stupid?ca gloabele lui And one si Coman,pot învinge?hai sa fim seriosi.Nu e niciun fel de comentariu personal,e preluat de pe site-urile sportive..Gsp.ro,DIGI Sport.Deci,copy pasteAltceva,mai bun nu aveai?.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

17 ani fără Dobrin!

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, pe 26 octombrie 2007,...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...