Web Analytics
scris sâmbătă, 26.10.2024

FC Argeș Basketball a suferit un nou eșec în campionat

În această seară, în cadrul etapei a șasea din Liga Națională, echipa de baschet a Piteștiului a suferit o nouă înfrângere. FC Argeș a jucat cu CSO Voluntari, în deplasare, și a fost învinsă cu scorul de 67-59. Ilfovenii au un bilanț de 4-2 după acest succes, în timp ce piteștenii au doar o victorie în primele șase etape.

FC Argeș Basketball a suferit un nou eșec în campionat

Gazdele au dominat prima parte a întâlnirii, însă piteștenii au început excelent partea secundă, cu șapte puncte consecutive, de la Țîbîrnă, Allen și Hill. Skinner și-a readus echipa la conducere, prin două coșuri de trei puncte. iar la finalul sfertului trei, scorul era 47-39.

Allen a semnat patru puncte pentru FC Argeș în debutul sfertului patru. Printr-un run de 8-0, elevii lui Nebojsa Vidic aveau să se apropie din nou la o singură posesie. Sullivan și Justice au calmat apele, iar Caffey a semnat apoi cinci puncte la rând. Gazdele au reușit să fie mai lucide în finalul jocului și să-și adjudece victoria.

Corey Allen s-a remarcat prin 20 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive pentru argeșeni.

După acest eșec, piteștenii trebuie să strângă rândurile și să se pregătească foarte bine pentru că urmează două examene extrem de dificile, meciurile cu Parnu Sadam și Petrolul Ploiești.

Citește și: CS Mioveni, evoluție slabă, înfrângere previzibilă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

17 ani fără Dobrin!

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, pe 26 octombrie 2007,...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...