Web Analytics
scris sâmbătă, 26.10.2024

Noi reguli în Codul Rutier. Când intră în vigoare 

Noi reguli apar în Codul Rutier care s-a modificat printr-o Ordonață care intră în vigoare din 27 octombrie. Acestea au legăură cu modul în care intrați în posesia mașinii, dacă aceasta a fost imobilizată de poliție.

Noi reguli în Codul Rutier. Când intră în vigoare 

Citește și: Iulia Moțoc, înlocuită din completul Curții Penale Internaționale

În cazul în care mașina dumneavoastră a fost imobilizată de poliție din diferite motive, o veți putea repune în circulație respectând următoarele condiții. În primul rând revocarea imobilizării va fi stabilită de organul judiciar competent. Mai ales dacă vorbim de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat sau cu numere false.

Același lucru se întâmplă și în cazul în care mașina este obiectul unei fapte penale. Sau în cazul în care șoferul sau unul dintre pasageri săvârsește o faptă penală și este dat în urmărire. Doar organul competent poate stabili când se pune din nou în circulație mașina. Interesat este că în cazul în care mașina a fost imobilizată pentru că șoferul a fost prins băut, dacă vine o a doua persoană să îl escorteze, aceasta va fi testată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

17 ani fără Dobrin!

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, pe 26 octombrie 2007,...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...