Web Analytics
scris vineri, 25.10.2024

Polițiștii amenință că nu vor asigura paza la secţiile de votare şi vor bloca primul tur al alegerilor prezidenţiale

Polițiștii amenință că nu vor asigura paza în secțiile de votare la alegerile parlamentare și prezidențiale. Anunțul a fost făcut, vineri, la protestul din fața Guvernului, unde polițiștii și-au strigat nemulțumirea pentru salariile și pensiile pe care le primesc. În caz contrar, ei ameninţă şi blocarea primului tur la alegerile prezidențiale.

Polițiștii amenință că nu vor asigura paza la secţiile de votare şi vor bloca primul tur al alegerilor prezidenţiale

 „În mod normal nu s-a rezolvat pentru că pe loc nu se rezolvă lucrurile. Noi, din păcate, am avut multe promisiuni din partea guvernanților, puține s-au realizat. Noi vom continua protestele, vom fi foarte vigilenți la tot ceea ce se întâmplă.  Noi, polițiști, cel puțin SNPPC, începând de pe data de 1 noiembrie va continua protestele în stradă pentru problemele noastre specifice de salarizare, dar și pentru pensiile militare și suntem mai decişi ca niciodată să blocăm cu adevărat alegerile din primul tur de alegeri prezidențiale, pentru că dacă am amenințat acest lucru la alegerile locale și am înțeles situația de la momentul respectiv ne-am săturat de promisiuni.

Citește și: Iulia Moțoc, înlocuită din completul Curții Penale Internaționale

Așteptăm ca Guvernul să rezolve prin Ordonanță de Urgență aceste probleme și îi asigurăm cumva de faptul că nu vom păzi secțiile de votare. Este o promisiune pe care le-o asigurăm. Avem determinarea și hotărârea din partea colegilor polițiști.

Să nu asigurăm faza la secțiile de votare. Singura atribuție specifică a Poliției Române, în preajma alegerilor este doar asigurarea evenimentelor electorale”, a spus un reprezentant SNPPC, conform Antena 3 CNN. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...