Web Analytics
scris vineri, 25.10.2024

FC Argeș a remizat cu Șelimbăr, în deplasare

Astăzi, în uvertura etapei a 11-a, FC Argeș a terminat la egalitate, scor 0-0, confruntarea pe care a disputat-o, în deplasare, cu Șelimbăr, formație pregătită de Constantin Schumacher. Meciul a fost echilibrat, însă niciuna dintre formații nu a fructificat ocaziile avute.

FC Argeș a remizat cu Șelimbăr, în deplasare

În primul 11, față de jocul precedent, cu Chindia Târgoviște, Bogdan Andone, antrenorul piteștenilor, a operat două modificări. Ghiocel, accidentat, și Rădescu au fost înlocuiți cu Garutti și Petrescu.
În schimb, Constantin Schumacher, tehnicianul gazdelor, a aliniat același prim 11 ca în meciul trecut, 4-0 la AFC Câmpulung Muscel.

FC Argeș: Straton – Tofan (cpt.)(Borța, din. min. 74), M. Tudose, G. Garutti, Briceag – P. Petrescu (Doukoure, din. min. 60), Seto – Robert Moldoveanu (Buhăcianu, din min. 69), Vlad Morar (Rădescu, din min. 60), Gabriel Gheorghe (Y. Pîrvu, din min. 60) – Mihai Roman; antrenor: Bogdan Andone.

Citește și: Dani Coman: „Victoriile aduc victorii, aşa se spune în fotbal şi aşa este”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...