Web Analytics
scris vineri, 25.10.2024

Baschetbaliștii argeșeni se pregătesc de meciul cu CSO Voluntari

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18, în deplasare, echipa de baschet a Piteștiului va disputa un nou joc în campionat. Adversara argeșenilor va fi CSO Voluntari, care are un parcurs perfect în noul sezon din ENBL, după victoria cu Groningen, obținută miercuri, 23 octombrie, cu scorul de 89-83 (48-43), în al doilea meci din grupa A.

Baschetbaliștii argeșeni se pregătesc de meciul cu CSO Voluntari

Lewis Sullivan a fost principalul marcator al ilfoveilor, cu 20 de puncte și 4 recuperări, urmat de Kodi Justice, cu 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

Argeșenii au moralul șifonat după eșecul suferit în fața echipei CSM Oradea, în etapa a treia din FIBA Europe Cup. Vicecampioana României a început modest partida, dar în final s-a impus cu 78-74.

În campionat, FC Argeș Basketball are un bilanț de 1-4 în debutul noului sezon, iar lucrurile nu arată deocamdată prea bine pentru piteșteni, având o singură victorie, în prima etapă, cu Timișoara, scor 81-72.

Citește și: Alin Chiţa, antrenor CS Mioveni: „N-am primit salariile de 4 luni, e greu de motivat jucătorii…”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...