Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

Împăcarea anului! Stelu și Dorin Cocoș își dau mâna prietenește

Împăcarea anului! Stelu și Dorin Cocoș își dau mâna prietenește

După ce s-au turnat reciproc prin instanțe și la procurori, Gheorghe Stelian și Dorin Cocoș au fost surprinși de către paparazzi EVZ în timp ce făceau un gest șocant de prietenesc.

Paparazzi EVZ au filmat și fotografiat momentul când aceștia își dau mâna. Asta după ce, în trecut, Cocoș a ajuns după gratii și din cauza lui Stelu (Gheorghe Stelian). Mai exact acesta a dat o declarație la DNA în dosarul ANRP în care era acuzat Dorin Cocoș. 

Citește și Gigi Becali dezvăluie planul Ciolacu-Hrebenciuc prin care George Simion este ajutat să ajungă în turul 2

„În cursul anului 2010 am cumpărat de la Dino Sinigalia drepturi litigioase pentru suprafața de teren în zona lacului Plumbuita, sector 2, București. După ce am achiziționat acele drepturi, am discutat cu Dorin Cocoș despre posibilitatea obținerii de la ANRP a unor despăgubiri constând în acțiuni la Fondul Proprietatea. Dorin Cocoș mi-a garantat că totul va fi bine și să am încredere în el, moment în care dosarul a fost validat și trimis către ANRP. (…) Ulterior deciziei de restituire, în momentul în care am vândut o parte din acțiunile primite, i-am remis lui Cocoș Dorin, în mai multe tranșe, suma de aproximativ 10.000.000 euro, conform înțelegerii avute”, le spunea Stelu procurorilor, citat de evz.ro.

Citește mai departe articolul pe Evz.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...