Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

Rangers – FCSB, joi, de la ora 22, în etapa 3 din Europa League

Rangers – FCSB, meci din etapa 3 din grupa Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00. FCSB merge cu un moral bun la Glasgow. Se află pe locul 5 în competiția europeană, la egalitate de puncte cu Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht.

Rangers – FCSB, joi, de la ora 22, în etapa 3 din Europa League

Campioana en titre a României a câștigat ambele meciuri disputate în Europa League până acum, 4-1 acasă cu RFS și 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic.

Și în Superligă echipa antrenată de Elias Charalambous merge bine. FCSB vine după 3 victorii consecutive, 1-0 cu Sepsi, 3-2 cu Gloria Buzău și 2-0 cu Dinamo.

Citește și: Gigi Becali dezvăluie planul Ciolacu-Hrebenciuc prin care George Simion este ajutat să ajungă în turul 2

Rangers a câștigat în prima etapă din Europa League, în deplasare, 2-0 cu Malmo, dar a pierdut în al doilea meci, acasă, cu Lyon, scor 1-4. În campionat lucrurile nu stau bine pentru echipa antrenată de Philippe Clement. Rangers este doar pe locul 3, cu 16 puncte obținute în 8 etape, la 6 puncte în spatele lui Celtic și Aberdeen. Rangers vine după o înfrângere în campionat, scor 0-1 în deplasarea cu Kilmarnock.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...