Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Marcel Ciolacu: Impozitele pe proprietate nu se modifică în 2025

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că românii vor plăti aceleași impozite pe proprietate anul viitor, în condițiile în care noul mod de calcul al impozitelor pentru clădiri va fi amânat până în 1 ianuarie 2025.

Marcel Ciolacu: Impozitele pe proprietate nu se modifică în 2025

“Anul viitor românii plătesc același impozite pe proprietate”, a spus Ciolacu, adăugând că, până în 2026, Ministerul Finanțelor va trebui să construiască o structură specializată pentru gestionarea noilor reguli de percepere a impozitului.

Citește și: Pedeapsă cu închisoare pentru părinții care nu declară veniturile reale la stabilirea pensiei de întreținere

De asemenea, Guvernul va renunța la actualizarea accizei la bere pe baza inflației, care trebuia făcută la 1 ianuarie 2025, urmând a fi adoptat un alt model, cerut de industrie, respectiv un calendar de creștere graduală a accizelor, “pentru o mai bună predictibilitate”, a precizat premierul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...