Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

FC Argeş Tineret va juca în Play-Out Vest

Week-end-ul trecut s-a disputat a unsprezecea etapă a Ligii Elitelor, ultima din cadrul sezonului regulat, iar FC Argeș Tineret a câștigat cu 2-0 partida cu ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Golurile echipei violete au fost marcate de Patrick Dulcea și Adriano Manole.

FC Argeş Tineret va juca în Play-Out Vest

La finalul sezonului regulat, echipa pregătită de Dragoș Radu se regăsește pe locul 6 în clasamentul Seriei Vest. Vulturașii au adunat 5 victorii, 1 egal și 5 înfrângeri, având un total de 16 puncte. Golaverajul echipei a fost de 32-28.
Începând din acest sezon, doar primele 4 echipe din fiecare serie a Ligii de Tineret se califică în play-off. În sezoanele trecute, primele 6 echipe se calificau în play-off. Echipa violetă va juca în play-Out Vest alături de: Petrolul Ploiești, Ripensia Timișoara, AFK Csikszereda, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe, Kids Tâmpa Brașov și Politehnica Timișoara.
Foto: www.argesfc.ro

Citește și Bogdan Andone, antrenor FC Argeș, înainte de jocul cu Șelimbăr: „Să fim atenți în apărare”

Citește și CS Mioveni, acuzată că a fost favorizată de FRF

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...