Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Pitești: Bărbat reținut și plasat sub control judiciar în cadrul operațiunii ”Jupiter”

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals informatic ambele în formă continuată, în cadrul operațiunii ”Jupiter”.

Pitești: Bărbat reținut și plasat sub control judiciar în cadrul operațiunii ”Jupiter”

În urma probatoriului administrat polițiștii au reținut un bărbat de 27 de ani, din comuna Potcoava, județul Olt, care ar fi conceput un mod de operare, prin folosirea de mijloace frauduloase, inducând în eroare persoanele interesate de prestarea de servicii de transport, încasând diferite sume de bani, cu titlu de avans iar ulterior nu și-ar fi executat obligațiile contractuale asumate.

Citește și  DNA – Fost şef al ANF Giurgiu, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Valoarea prejudiciului estimat se ridică la suma de aproximativ 47.000 de lei. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, astfel față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...