Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Bogdan Andone, antrenor FC Argeș, înainte de jocul cu Șelimbăr: „Să fim atenți în apărare”

FC Argeș se pregătește de jocul pe care-l va susține vineri, 25 octombrie, de la ora 16, în deplasare, cu CSC Şelimbăr, formație pregătită de către Constantin Schumacher, fostul antrenor al echipei din Trivale. Meciul contează pentru etapa a 11-a din Liga 2. Se anunță o confruntare de „care pe care”, dacă luăm în calcul faptul că ambele echipe au înregistrat victorii în runda precedentă.

Bogdan Andone, antrenor FC Argeș, înainte de jocul cu Șelimbăr: „Să fim atenți în apărare”

Șelimbăr a învins-o pe Muscelul Câmpulung, cu scorul de 4-0, în timp ce piteștenii au trecut de Chindia Târgoviște, scor 2-1. De fapt, FC Argeș vine după două succese la rând, în urmă cu două runde învingând pe Metaloglobus București, în deplasare, cu 2-1.

În cadrul unei conferințe de presă, Bogdan Andone, antrenorul principal al echipei FC Argeș, a prefațat confruntarea de vineri, cu Șelimbăr.

„Întâlnim un adversar care vine după o victorie în deplasare, 4-0 la Muscelul Câmpulung, așa că ne va aștepta un joc dificil. Important este ca noi să fim concentrați și focusați pe ceea ce avem de făcut. Venim după două rezultate pozitive, există în tabăra noastră implicare maximă, băieții s-au antrenat foarte bine.

Încercăm să reglăm lucrurile, mai sunt multe aspecte de pus la punct pentru a ajunge la un ritm bun, la o consistență în joc. Ne dorim ca vineri să fructificăm mai bine ocaziile pe care ni le creăm. Dar trebuie să fim atenți pe faza de apărare, pentru că am primit goluri destul de ușor.

Deși venim după două succese, mai avem multe de reglat și trebuie să facem lucrurile pas cu pas. Moralul este bun, dar urmează un nou joc important; noi trebuie să impunem ritmul și să obținem victoria”, a punctat Bogdan Andone, tehnicianul echipei FC Argeș.

Citește și: Rolul Inteligenței Artificiale în Analiza Sportivă: Cum Big Data Schimbă Strategia de Joc

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...