Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Seară de jazz cu Viorica Pintilie, la Filarmonica Pitești

Seară de jazz cu Viorica Pintilie, la Filarmonica Pitești

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, Filarmonica Pitești organizează o seară de jazz cu Trio Jazz&Pop Pitești și solista Viorica Pintilie, absolventă a Şcolii de Muzică în Chişinău şi a unui curs master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

În program: „What a difference a day made”, „I wish you love”, „Amado mio”, „Wave”, „La vie en rose”, „All of me”, „Baby”, „I’m a fool”, „Ver o mar”, „Stars fell on Alabama”, „Moon river”, „My one and only love”.

Citește și Din 2 noiembrie, o lună de spectacole la Teatrul „Alexandru Davila”

Biografie Viorica Pintilie

„Fermecătoarea solistă Viorica Pintilie, care a urcat pe scenă încă de la vârsta de 15 ani, absolventă a Şcolii de Muzică în Chişinău şi a unui curs master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, a cochetat cu mai multe genuri muzicale, dar s-a statornicit la domeniul jazz, în care se regăseşte cel mai bine.A fost aplaudată la Festivalul Studenţesc de Jazz de la Tg. Mureş (2013), în acelaşi an la Sibiu Jazz Fest, apoi în februarie 2014 a fost invitată la Radio Tg. Mureş spre a susţine un recital live în cadrul stagiunii „Seri de jazz şi muzică clasică”. În octombrie 2015 s-a produs pe scena festivalului The Gardener Jazz de la Iaşi, un an mai târziu adjudecându-şi Premiul special al Juriului la Sibiu Jazz Competition. În anii 2014 – 2015 a colaborat la proiectul „Beatles’n’jazz” împreună cu „Cantaloop Band” şi Cornel Ilie, grup cu care a experimentat o nouă colaborare în proiectul „Elton John plays jazz”. Viorica Pintilie a devenit o prezenţă familiară în cluburile si teatrele din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, chiar şi la Chişinău, precum şi în Bulgaria, Cehia, Portugalia. În „Stagiunea de jazz” de la Teatrul Act, a luat parte la concertul de muzică braziliană „Oceano”, alături de George Natsis, de Vlad Popescu şi Ciprian Pop.”

Citește și Dirijorul Theo Wolters şi flautista Casandra Iamandi, joi, la Filarmonica Piteşti

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonamentele sunt valabile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...