Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Ciucă îi cere public Elenei Lasconi să se retragă din cursa prezidențială

Liderul PNL Nicolae Ciucă i-a cerut public marți seară Elenei Lasconi să se retragă din cursa pentru prezidențiale și „să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”. Acesta susține că procentul de 8% câștigat de USR la alegerile locale este unul foarte mic spre deosebire de cel al PNL, de aproximativ 30%, și insinuează că, dacă Lasconi s-ar retrage, PNL ar avea șanse mult mai mari să câștige alegerile prezidențiale.

Ciucă îi cere public Elenei Lasconi să se retragă din cursa prezidențială

„Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a afirmat Nicolae Ciucă, la România TV, marţi seară.

Citește și: Noul edil al comunei Călinești, Ioana Georgescu, cel mai tânăr primar din Argeș, a depus jurământul

Liderul PNL e de părere că Elena Lasconi „trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”. „Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură votanţii USR să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce însemnă funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Ciucă.

Nicolae Ciucă a mai spus că PNL este „un liant care încearcă să unească dreapta” pe scena politică românească.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...