Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Toate decolările de pe Aeroportul Bruxelles-Charleroi au fost anulate

Toate decolările de pe Aeroportul Bruxelles-Charleroi au fost anulate din cauza unei greve a personalului de securitate. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie, informând cetățenii români să verifice informațiile despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Toate decolările de pe Aeroportul Bruxelles-Charleroi au fost anulate

Zborurile pasagerilor care sosesc pe aeroportul Bruxelles-Charleroi ar urma să fie operate în regim normal, însă cetăţenii români sunt sfătuiţi să verifice informații despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Citește și: Percheziții lângă Argeș. Agent de poliție cercetat pentru acte de comerț incompatibile cu funcția

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0) 2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela la telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Belgia: + 32 (0) 2 346 9814, mai informează MAE.

Citește și: Noul edil al comunei Călinești, Ioana Georgescu, cel mai tânăr primar din Argeș, a depus jurământul

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...