Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Noul edil al comunei Călinești, Ioana Georgescu, cel mai tânăr primar din Argeș, a depus jurământul

Edilul ales al comunei Călinești, Ioana Georgescu, cel mai tânăr primar din Argeș, a depus astăzi, 22 octombrie, jurământul de învestitură în funcţie. La numai 29 de ani, ea a preluat conducerea destinelor celei mai mari comune din județul Argeș, Călineștiul înregistrând peste 10.000 de locuitori.

Noul edil al comunei Călinești, Ioana Georgescu, cel mai tânăr primar din Argeș, a depus jurământul

A fost o sală arhiplină a Căminului Cultural, pentru că o mulțime de oameni din comună, angajați ai primăriei, dar și colegi primari din județ, au ținut să fie prezenți la acest moment. Excelența Sa, Dr. Mihai Stuparu, Ambasadorul României în Republica Arabă Egipt, a participat la ceremonia de jurământ a fostei sale subalterne, extrem de emoționată.

Citește și Sondaj de opinie INSCOP Research: Direcția în care evoluează țara

A fost un moment de bucurie, dar și de continuitate pentru că deși Ioana este un edil tânăr, aflat la prima experiență administrativă, oferă garanții de continuitate în dezvoltarea acestei localități. Ioana Georgescu este o tânără care a dovedit și până acum, prin activitatea sa profesională, că poate produce valoare iar în discursul său a menționat că va avea în vedere nu doar dezvoltarea infrastructurii dar și a culturii și învățământului, în localitatea pe care o va păstori începând de astăzi. Consiliul Județean Argeș, condus de președintele Ion Mînzînă, a alocat peste 2,5 milioane lei în ultimii patru ani comunei Călinești, fonduri care au fost investite de primărie în dotarea Căminului Cultural, în amenajarea de grupuri sanitare în Grădinița Văleni și la Școala Vernești, amenajarea infrastructurii pentru activități recreative, construcția podului Moldoveanu, modernizarea iluminatului public și extinderea rețelei de alimentare cu apă, autoritățile județene asigurând că acest parteneriat va continua și în noul mandat.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Felicitări Ioanei Georgescu pentru această realizare! Este minunat să vedem tineri implicați activ în viața politică și comunitară.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...