Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Cristiano Ronaldo, cel mai bogat fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Neymar sunt fotbaliștii care au câștigat cei mai mulți bani în anul 2024, potrivit topului stabilit de revista de afaceri Forbes.

Cristiano Ronaldo, cel mai bogat fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo (39 de ani) este în continuare cel mai bine plătit fotbalist al planetei. În acest an, atacantul lui Al Nassr a câștigat o sumă totală de 285 de milioane de dolari. 220 de milioane au fost achitate de către gruparea din Arabia Saudită, iar alte 65 i-au venit din sponsorizări.

Locul al doilea este ocupat de marele rival al portughezului, starul argentinian Lionel Messi (37 ani). Fanatik.ro scrie că vedeta lui Inter Miami a primit de la clubul său 60 de milioane de dolari din salariu. Messi l-a depășit pe CR7 în privința sponsorizărilor, adunând 75 de milioane de dolari. Per total, legenda Barcelonei a câștigat anul acesta 135 de milioane de dolari.

Podiumul este completat de către Neymar (32 de ani). Brazilianul este așteptat să se întoarcă pe terenul de joc la finalul lunii octombrie, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate. Din punct de vedere financiar însă situația sa a fost foarte bună.

A primit de la Al Hilal 80 de milioane de euro din salariu și a mai atras încă 30 din contractele de imagine.

Citește și: O româncă a câștigat cel mai important trofeu din baschetul american

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...