Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Cristian Cioacă își lansează cartea scrisă în închisoare

Cristian Cioacă urmează să își lanseze cartea biografică pe care a scris-o în închisoare. Mama lui a dezvăluit că vor apărea informații fără precedent despre dispariția Elodiei, una dintre cele mai mari enigme ale României. 

Cristian Cioacă își lansează cartea scrisă în închisoare

Citește și: Greenpeace atacă în instanță avizele emise de Ministerul Culturii pentru proiectul Neptun Deep

Potrivit femeii, fiul ei a terminat de scris cartea și chiar a intrat în discuții cu o editură. Cel mai probabil, aceasta ar putea să apară pe piață în prima parte a anului 2025. Fostul polițist a fost trimis în judecată și condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, fără ca trupul neînsuflețit al victimei să fi fost descoperit vreodată.

Nu este prima carte despre viața lui Cristian Cioacă. În anul 2008, o jurnalistă a publicat volumul „Cioacă. Diabolic sau nevinovat?”, pe baza discuțiilor avute cu soțul Elodiei Ghinescu. 

Citește și: Românii din Ucraina, discriminați, în continuare, din motive etnice sau lingvistice

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...