Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

George Simion și AUR, protest masiv după respingerea listelor pentru alegeri

rotest de amploare a avut loc în Bistrița, după ce Biroul Electoral Județean (BEJ) a decis să respingă listele de candidați propuse de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pentru alegerile parlamentare. Această decizie a generat o reacție vehementă din partea partidului, inclusiv a liderului George Simion, care s-a alăturat manifestanților pentru a-și exprima nemulțumirea. Protestul a strâns un număr considerabil de susținători, toți revoltați de hotărârea luată de BEJ, pe care partidul a contestat-o și în instanță.

George Simion și AUR, protest masiv după respingerea listelor pentru alegeri

Citește și 24 de școli din Argeș primesc bani pentru activități de prevenire a violenței

George Simion a subliniat că respingerea listelor este un act nedrept și politic, acuzând Partidul Social Democrat (PSD) și alte forțe politice că se opun în mod concertat candidaturii AUR. „Ne apărăm democratic dreptul de a candida. Ne-a scos aici PSD, baronul roșu Radu Moldovan și-a instruit reprezentanții partidelor politice să voteze împotriva noastră deși nu există niciun motiv, avem toate semnăturile și ale mele și ale domnului Târziu și ale tuturor colegilor din biroul național de conducere”, a declarat Simion.

Liderul AUR a continuat, afirmând că aceasta nu este prima dată când partidul se confruntă cu astfel de piedici. „Cerem ca judecătorii să judece drept, avem tribunalul și Curtea de Apel, am fost contestați în toate județele. PSD a votat contra noastră și încearcă scoaterea noastră din cursa pentru parlamentare pentru că îi vom încurca în formarea viitoarei majorități pe care ei și-o doresc”, a adăugat George Simion.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...