Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Un cunoscut arbitru de volei s-a stins din viață

Eugen Niculescu, fost arbitru și fost președinte al Comisiei de Arbitri din cadrul Federației Române de Volei, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani.

Un cunoscut arbitru de volei s-a stins din viață

Anunțul trist a fost făcut de Federația Română de Volei pe pagina oficială de Facebook, unde au transmis condoleanțe familiei și apropiaților celui care a avut o contribuție majoră în dezvoltarea acestui sport în România.

Citește și: Multiplul campion olimpic la ciclism Chris Hoy a anunţat că mai are de trăit între doi şi patru ani

„Federația Română de Volei deplânge trecerea în neființă a lui Eugen Niculescu (75 de ani), fost arbitru, fost președinte al Comisiei de Competiții din cadrul FRV. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, potrivit unei postări pe Facebook.

Eugen Niculescu a fost o figură emblematică pentru voleiul românesc, activând ca arbitru la numeroase competiții naționale și internaționale, dar și în calitate de lider al Comisiei de Arbitri.

Citește și: Drogat și fără permis, un tânăr de 19 ani a provocat două accidente, în timp ce era urmărit de poliție

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...