Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Are casă, pensie și rude dar cerșește zilnic bani de la trecători

În jurul orei 12:00, un echipaj al Poliției Locale – Intervenție la Evenimente a depistat, în zona Finanțelor Publice, o persoană care apelează aproape zilnic la mila trecătorilor, cerșind. Persoana în cauză este bine cunoscută de polițiștii locali, având, de la începutul anului și până în prezent, 18 sancțiuni pentru practicarea cerșetoriei.

Are casă, pensie și rude dar cerșește zilnic bani de la trecători

Este vorba despre B.L., în vârstă de 78 de ani, cu domiciliul în Ștefănești, care are pensie, locuință și aparținători legali, însă acest lucru nu l-a împiedicat să înșele cetățenii, determinându-i să-i ofere bunuri sau bani.

Citește și Percheziții de amploare în Argeș la persoane cercetate pentru spălare de bani

„Pentru a stopa acest fenomen neplăcut, facem apel către concetățenii noștri să nu mai ofere bunuri acestor persoane. Doar așa putem opri cu adevărat cerșetoria. În multe cazuri, în spatele aparenței de cerșetor se ascund oameni înstăriți, cu venituri mai mari decât mulți dintre noi. Acțiunile de control vor continua”, transmit polițiștii locali.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...