Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Percheziții de amploare în Argeș la persoane cercetate pentru spălare de bani

În cadrul operațiunii ,,JUPITER”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 21 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au pus în executare 17 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 16 în județul Argeș și una în județul Arad, la locuinţele și sediile unor persoane, fizice și juridice, cercetate pentru săvârşirea infracțiunii de spălare a banilor.

Percheziții de amploare în Argeș la persoane cercetate pentru spălare de bani

Citește și A fost desemnat cel mai bun pădurar din România

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 – 2022, mai multe persoane fizice și juridice ar fi tranzacționat prin conturi bancare sume mari de bani, existând indicii cu privire la proveniența din infracțiuni a acestor sume și desfășurarea de activități corelative de spălare a banilor.În această fază a cercetărilor, suma totală aferentă faptelor ce fac obiectul cercetărilor este de 6.890.280 de lei.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...