Web Analytics
scris duminică, 20.10.2024

Bernadette Szocs luptă pentru aur și la simplu la Campionatele Europene

Bernadette Szocs (29 de ani) s-a calificat în finala Campionatelor Europene individuale în proba de simplu, după ce a învins-o duminică în penultimul act pe Maria Xiao (Spania) cu 4-1 (11-3, 9-11, 11-7, 11-6, 11-6). Ea va lupta duminică după-amiază pentru aur și în proba de dublu.

Bernadette Szocs luptă pentru aur și la simplu la Campionatele Europene

Astfel, Bernadette va disputa în această după-amiază finala de la simplu, de la ora 17:50. unde o va avea adversară pe câștigătoarea din partida Sofia Polcanova-Nina Mittelham, și pe cea de la dublu, de la 16:30, unde face pereche cu Sofia Polcanova, întâlnindu-se cu perechea Hana Matelova/Barbora Balazova (Cehia/Slovacia).

Citește și: Poveste impresionantă: Cea mai rapidă atletă din România a făcut comoție cerebrală imediat după cursă

Bernadetee Szocs avea în palmares până la ediția din acest an a Campionatelor Europene zece medalii europene, șase fiind cu echipa, trei la dublu mixt și una la dublu. Visul cel mare al româncei era să cucerească și o distincție la simplu. „Pentru că este prima oară când sunt în această postură vreau să merg până la capăt și să câștig aurul”, a spus Bernadette după victoria din sferturi de finală, atunci când și-a asigurat medalia. Mai are un pas până la cea mai strălucitoare medalie.

La ediția precedentă a Campionatelor Europene individuale în 2022, Bernadette Szocs a cucerit două medalii, una de aur la dublu alături de Sofia Polcanova și una de argint la dublu mixt alături de Ovidiu Ionescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...