Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

FC Argeș Basketball a pierdut duelul cu CSM Oradea

La doar trei zile distanță de meciul din FIBA Europe Cup, disputat în Polonia, astăzi, FC Argeș Basketball a primit vizita celor de la CSM Oradea, în cadrul etapei a 5-a din Liga Națională Getica 95. Meciul împotriva vicecampioanei a fost viu disputat, ambele echipe dorindu-și cu ardoare victoria.

FC Argeș Basketball a pierdut duelul cu CSM Oradea

Oradea a reușit să rămână neînvinsă și după confruntarea de la Pitești, pe care a câștigat-o cu scorul de 76-67, dar FC Argeș a condus în mai multe rânduri, în sferturile trei și patru.

Astfel, orădenii ajung la cinci victorii, în timp ce FC Argeș are un bilanț de 1-4 în clasament.

Sayeed Pridgett a fost MVP-ul partidei, adunând 23 de puncte, 5 recuperări și 2 assist-uri. Din tabăra vulturilor, remarcatul a fost din nou Radovan Djokovic, cu cele 20 de puncte înscrise.

CSM Oradea și FC Argeș se vor întâlni din nou miercuri, 23 octombrie, de la ora 19, pe terenul Leilor Roșii, în grupele FIBA Europe Cup.

Citește și: Bernadette Szocs, în semifinala Campionatului European de tenis de masă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...