Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

Noua Dacia Bigster, prezentată la Salonul Auto de la Paris

Dacia a prezentat cel mai noul model la Salonul Auto de la Paris. Este vorba despre Dacia Bigster, un SUV compact menit să fie un competitor serios pe acest segment. Şi are tot ce-i trebuie ca să concureze cu modelele altor branduri. Vorbim A fost printre cele mai apreciate autoturisme prezentate la Paris.

Noua Dacia Bigster, prezentată la Salonul Auto de la Paris

Denis Le Vot – director general Automobile Dacia: Bigster este noua navă-amiral a flotei Dacia! Bigster se afla de fapt în ADN-ul Dacia de la bun început. Descoperind acest model, vă va uimi să vedeţi cum, redefinind componentele esenţiale ale unui C-SUV, am reuşit să creem un vehicul care bifează toate aşteptările la nivelul acestei game, menţinându-ne în acelaşi timp integritatea, la un preţ competitiv.

Modelul Dacia Bigster oferă locuri ajustabile electric, trapă retractabilă, aclimatizare pe două zone, un interior spaţios, şi un portbagaj cu o capacitate de 667 de litri. Preţul începe de la 25 de mii de euro, iar motorizarea hibrid de 155 de cai putere costă de la 30 de mii de euro în sus.

Citește și: Student la Farmacie reținut după ce a fabricat droguri după reţetele de la curs

Noua Dacia Bigster a fost lăudată înclusiv de britanicii de la celebra emisiune auto Top Gear, atât pentru design, dar şi pentru performanţe, comparând-o inclusiv cu maşini nemţeşti din aceeaşi clasă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...