Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Târgurile de toamnă organizate de școlile piteștene

Târgurile de toamnă organizate de școlile piteștene – experiență antreprenorială pentru elevi, sărbătoare pentru comunitatea școlară! Perioada târgurilor de toamnă organizate de grădinițele și de școlile din Pitești este în plină desfășurare!

Târgurile de toamnă organizate de școlile piteștene

Astăzi, 18 octombrie, trei dintre școlile gimnaziale piteștene au oferit celor prezenți – copii, părinți și bunici, dar și vizitatori ai târgului de toamnă – bucuria de a gusta din bunătățile specifice anotimpului cel mai rodnic al anului: Școala Gimnazială ”Traian”, Școala Gimnazială ”Alexandru Davila” și Școala Gimnazială ”Nicolae Simonide”. Reprezentanții municipalității au participat la evenimentele desfășurate în incinta instituțiilor de învățământ, în cadrul proiectelor de antreprenoriat pe care aceste școli le derulează.

Citește și Senator Dănuț Bica: ”Sprijinim fermierii români prin reducerea birocrației”

Entuziasmul micilor antreprenori, susținuți de către familii și profesori îndrumători, a generat o energie aparte, produsele îmbietoare expuse la vânzare – pregătite cu drag de cei mici, alături de părinți – fiind foarte apreciate de către participanți. Câștigurile obținute în urma târgului de toamnă sunt folosite, ulterior, de către fiecare colectiv de elevi pentru proiectele clasei, iar piteștenii pot sprijini școlile, participând și la evenimentele viitoare de acest gen.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...