Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Video. 55 de polițiști, în razie la Topoloveni

Joi, 17 octombrie, 55 de polițiști au desfășurat o razie în Topoloveni, în două etape. Prima a fost dimineața, între orele 6-9, iar a doua etapă – pe timp de noapte, în intervalul 18-22.

Video. 55 de polițiști, în razie la Topoloveni

Citește și: Muncă la negru. Angajatori amendați drastic de ITM Argeș

Au fost mobilizați la acțiune efective din structuri de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, poliție de proximitate, precum și polițiști specializați în verificarea pazei. În sprijin au participat și polițiști de la Investigarea Criminalității Economice, din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș. Plus jandarmii argeșeni, precum și de inspectori din cadrul Registrului Auto Român .

Polițiștii au legitimat 560 de persoane, au verificat în trafic 487 de autovehicule, au participat la 17 filtre rutiere și au efectuat 188 de testări pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 89.155 lei, fiind reținute 6 permise de conducere (din care 3 alcool), respectiv retrase 22 de certificate de înmatriculare și 4 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare, precum și confiscați 1,5 metri cubi de material lemnos (transportator, un bărbat din Călinești).

De asemenea, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier: conducere sub influența băuturilor alcoolice (un piteștean, de 41 de ani, prins la Rătești) și conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Rezultate: 129 de sancțiuni la regimul rutier, 4 sancțiuni conform Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, 10 sancțiuni conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, 4 sancțiuni privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 3 sancțiuni la regimul pazei bunurilor și obiectivelor, și una conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...