Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Dosarul lui Vlad Pascu, un nou termen. Expertiza care poate schimba încadrarea juridică a faptei

Vineri, 18 octombrie, la Judecătoria Mangalia are loc un nou termen în procesul în care Vlad Pascu este judecat pentru provocarea unui accident în localitatea 2 Mai, accident soldat cu moartea a doi tineri. În ultimele două termene, judecata a fost amânată din cauză că expertizele medico-legale solicitate pentru doi dintre tinerii răniți în tragicul eveniment rutier din vara anului trecut nu au fost finalizate, potrivit evz.ro. 

Dosarul lui Vlad Pascu, un nou termen. Expertiza care poate schimba încadrarea juridică a faptei

Citește și: Eduard Novak: Contabila de la FRC, premiată cu mai mulți bani decât David Popovici după JO

Procesul lui Vlad Pascu este programat să înceapă la ora 10, însă continuarea acestuia depinde de finalizarea expertizei medico-legale solicitate în cazul celor doi tineri răniți. Dacă expertiza nu este încă gata, este posibil ca instanța să decidă o nouă amânare a termenului.

Rezultatul acestei expertize este esențial, deoarece poate influența schimbarea încadrării juridice a faptei. În cazul în care se constată agravarea vătămărilor suferite de victime, instanța ar putea decide modificarea încadrării juridice în vătămare corporală cu circumstanțe agravante.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...