Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Afaceristul Marțian, acuzat că și-ar fi răpit copiii

Surse judiciare informează că în cazul răpirii copiilor milionarului Adrian Marțian, anchetatorii sunt, în prezent, la instanță pentru a obține un mandat de arestare preventivă în lipsa acestuia. Marțian este acuzat de răpirea propriilor copii, Antonio, Rania și Raisa, care au dispărut din locuința lor din Sântandrei, acolo unde se aflau doar cu bona.

Afaceristul Marțian, acuzat că și-ar fi răpit copiii

După câteva zile de verificări, minorii au fost găsiți în Serbia, în orașul Nis. Aceștia erau în mașină împreună cu tatăl lor și se află acum în custodia autorităților. Potrivit surselor din cadrul anchetei, copiii nu au fost răniți și sunt în afara oricărui pericol, urmând să fie aduși în curând în România.

Citește și: Spital de pediatrie, invadat de gândaci urât mirositori

Anchetatorii suspectează că Adrian Marțian ar fi fost implicat direct în răpirea copiilor săi. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora acesta i-ar fi scos ilegal din țară folosind un TIR. Ulterior, Marțian a solicitat azil politic în Rusia, conform avocatului său.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...