Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Un fost fotbalist a murit la doar 34 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă

FC Rapid a anunţat, joi, că fostul său jucător Andrei Matei a încetat din viaţă la doar 34 de ani, după o grea suferință.

Un fost fotbalist a murit la doar 34 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă

„Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Andrei Matei, fostul jucător al Rapidului, a pierdut lupta cu o boală necruţătoare şi s-a alăturat Galeriei din Ceruri, la numai 34 de ani!”, a precizat clubul bucureştean.

Tânărul suferea de scleroză laterală amiotrofică, o boală neurologică fatală. A făcut junioratul la Rapid, iar pentru echipa mare a jucat doar 3 meciuri, în sezonul 2012-2013. Fostul mijlocaș a bifat două apariții în Liga1 şi una în Cupa României.

Citește și: Institutul de la Mărăcineni, 57 de dosare în instanţă pentru anularea unor titluri de proprietate la Mioveni

Potrivit AS.RO,  în 2021, Andrei Matei a început să simtă primele semne ale bolii. Scleroza laterală amiotrofică i-a „topit” mușchii.  Medicii i-au recomandat să facă urgent un transplant de celule stem, în Thailanda.

„Totul s-a întâmplat ca din senin. Într-o dimineață, când s-a trezit, băiatul meu mi-a spus că i-a amorțit o mână, cea stângă. Apoi, lucrurile au început să se agraveze destul de rapid. I-a scăzut forța musculară în braț atât de tare încât nici o sticlă nu putea să țină în mână. La vreo săptămână, două, i s-au încovoiat trei degete de la o mână, cel mare, arătătorul și mijlociul, ca și cum i s-ar fi pus cârcei. Atunci am mers la un neurolog, dar până să aflăm ce necaz s-a abătut asupra lui Andrei, ce boală îl chinuie, a trecut un an”, a povestit mama lui Andrei Matei în anul 2022, conform Libertatea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...