Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Pitești. Prins în flagrant când vindea canabis. Locuința lui, percheziționată

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 36 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Pitești. Prins în flagrant când vindea canabis. Locuința lui, percheziționată

Citește și: Pitești. Delapidare cu finalizare la Parchet. Ce făcea un administrator de bloc

Potrivit Biroului de presă al IPJ argeș, în seara zilei de 16 octombrie, bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce comercializa aproximativ 600 de grame de canabis (drog de risc).

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia din județul Olt, fiind descoperită și ridicată o altă cantitate de canabis, obiecte destinate porționării și cântăririi de droguri, alături de alte mijloace de probă.

Miercuri, 16 octombrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea bărbatului, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Craiova.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA si nu ar mai trebui sa importam din afara! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...