Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

O româncă, pe podium la show-ul Victoria’s Secret

După o pauză de 6 ani, Victoria’s Secret Fashion Show a revenit pe 15 octombrie la Duggal Greenhouse în Brooklyn Navy Yard, New York City.

O româncă, pe podium la show-ul Victoria’s Secret

Unele dintre cele mai mari nume ale modelingului au fost pe podium, iar printre ele s-a numărat și o româncă, Andreea Diaconu. Evenimentul a fost unul dintre cele mai vizionate în perioada sa de glorie din 1995 până în 2018. Dar directorii au anulat-o în 2019, deoarece brandul s-a confruntat cu mai multe critici pentru modul de prezentare a lenjeriei intime.

Citește și: Multipla campioană europeană Monica Iagăr, pe lista AUR la alegerile parlamentare

Spectacolul de marți a fost, de asemenea, un debut pentru o serie de modele emblematice care nu au mai defilat pe podiumul Victoria’s Secret până acum, inclusiv supermodelul Kate Moss, 50 de ani, și fosta primă doamnă a Franței Carla Bruni, 56 de ani și românca Andreea Diaconu.

Cine este Andreea Diaconu

Andreea Diaconu are 33 de ani, este din București, iar în prezent locuiește în New York. A întrat în lumea modei la 13 ani și de-a lungul carierei a fost imaginea unor parfumuri legendare, printre care: Viktor & Rolf’s Flowerbomb și Donna Karan’s Cashmere Mist.

La numai 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana și a făcut numeroase ședințe foto pentru revistele Vogue și Elle.

Citește și: Eduard Novak: Contabila de la FRC, premiată cu mai mulți bani decât David Popovici după JO

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...