Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Vitezomani pe drumurile din Argeș. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

În ziua de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 20 de ani, din Poenarii de Muscel, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 128 de km/h (cu 78 peste limita legală). Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă de 1485 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulație.

Vitezomani pe drumurile din Argeș. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Citește și Un fost baschetbalist a murit la doar 24 de ani răpus de o boală cruntă

De asemenea, tot în ziua de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 52 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 de km/h (cu 65 peste limita legală). Totodată în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul nu avea asigurare obligatorie de răspundere civilă, valabilă. Ca urmare a abaterilor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1485 de lei, conform OUG 195/2002R și a Legii 132/2017. Totodată au fost aplicate măsurile complementare de reținere a permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile și au fost retrase certificatul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...