Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Semnal editorial. „Toate visurile nopţii”, de Ovidiu E. Moț

Piteșteanul Ovidiu E. Moț este istoric, lucrând la Muzeul Municipal București. Dar este un om cu o cultură înfiorătoare, încă din liceu, când se apucase de citit biblioteca deosebită a poetului Aurel Sibiceanu.

Semnal editorial. „Toate visurile nopţii”, de Ovidiu E. Moț

Dacă nu ai o cultură solidă, mai bine nu-i deschizi cărțile sale, că nu înțelegi nimic!
Dar mai e ceva. Ajuns la 50 de ani, Oviu E. Moț s-a decis să-și publice scrierile literare la care a buchisit ani buni, nu doar pe cele istorice din fișa postului. Așa se face că în decurs de 5 luni a publicat, la diverse edituri, patru cărți, iar a cincea e pe drum. Menționăm: „Apendicele lui Kempis” (roman), „Ecaterina și bibliomanul” (roman), „Poveștile ignorantului către sine însuși” (roman) și „Eroticon la drumul mare” (versuri).

La început de noiembrie îi apare un nou roman, „Toate visurile nopții”. Acesta e o călătorie captivantă în adâncurile psihicului uman, printre dorințe ascunse și visuri care ne definesc. Împletind imagini și metafore bogate, cartea invită cititorii într-o lume plină de simboluri și referințe culturale, unde sunt exploatate teme complexe într-un stil narativ original și provocator.
Ca și celelalte cărți ale sale, „Toate visurile nopții” este o carte ideală pentru cititorii care apreciază literatura filosofică, fiind un îndemn la introspecție.

Citește și Ion Iliescu, Octavian-Mihail Sachelarie şi demisia

Citește și Lansare de carte cu 1000 de participanţi!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...