Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Un fost baschetbalist a murit la doar 24 de ani răpus de o boală cruntă

Un fost baschetbalist s-a stins din viață la doar 24 de ani, fiind răăpus de o boală cruntă. După ce s-a remarcat timp de 10 ani la juniorii BC CSU Sibiu, Darius Vintilă a încetat din viață la doar 24 de ani, măcinat de o boală cruntă. Darius a făcut parte din generația născută în anul 2000 și pregătită de antrenorul Alex Kovacs. Are la activ o medalie de bronz la U 16 cu echipa sibiană, dar și două medalii de aur cu CSU 2 Sibiu. Darius a renunțat la baschetul de performanță, apoi a absolvit Facultatea de Inginerie – Instalații pentru Construcții, relatează Ora de Sibiu.

Un fost baschetbalist a murit la doar 24 de ani răpus de o boală cruntă

Citește și: Eduard Novak: Contabila de la FRC, premiată cu mai mulți bani decât David Popovici după JO

Pagina de Facebook, BC CSU Sibiu a făcut anunţul tragic: “Cu inima încărcată și mult prea devreme ne luăm rămas-bun de la Darius Vintilă, fost junior al echipei CSU Sibiu.Vestea prematură ne-a cutremurat și nu ne rămane decât să te păstrăm în gând și-n amintiri, plin de emoție și cu o energie aparte, așa cum ai jucat fiecare meci. Gândurile noastre sunt îndreptate spre familie și cei apropriați în aceste momente imposibile de imaginat. Darius a facut parte din echipa generatiei 2000, antrenată de la Alex Kovacs. Odihneste-te în pace, Darius Vintilă! Vei rămâne mereu parte din echipa noastră!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...