Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Era căutat în Italia și a fost prins în Argeș. Ce pedeapsă a primit

Era căutat în Italia și a fost prins în Argeș. Ce pedeapsă a primit

Un argeșean a fost condamnat de o instanță din Italia pentru tâlhărie și rezistență față de un funcționar public. Căutat la nivel internațional, bărbatul de 29 de ani a fost găsit în comuna Lunca Corbului, acolo unde își are domiciliul.

Marți, 15 octombrie a.c. polițiștii din Lunca Corbului au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis în aceeși zi de Curtea de Apel București, pe numele bărbatului.

Acesta era urmărit la nivel internațional pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și rezistență față de un funcționar public, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare cu executare, de către o instanță din Italia. Argeșeanul a fost încarcerat.

Citește și Protest de amploare în fața Guvernului. Minerii, energeticienii şi siderurgiştii ies în stradă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...