Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

Câți bani a strâns o femeie care a reciclat sticle goale primite de la pelerinii aflați la moaștele Sfintei Parascheva

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, Alina, o mamă singură din Iași, a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la reciclare pentru a câștiga bani.

Câți bani a strâns o femeie care a reciclat sticle goale primite de la pelerinii aflați la moaștele Sfintei Parascheva

Pelerinajul, care are loc în fiecare an la Iași începând cu 8 octombrie, atrage mii de credincioși, iar Alina a văzut în acest eveniment o oportunitate de a-și suplimenta veniturile. Femeia a adunat zilnic peste 300 de recipiente, obținând astfel între 150 și 180 de lei pe zi, datorită garanției de 50 de bani pe fiecare recipient returnat.

Citește și: Nelu Tătaru: Sunt medicul care a căutat să vindece, să salveze vieţi şi care nu a cerut sau a condiţionat vreodată actul medical

Alina este mama unui băiat de 12 ani și, deși viața nu a fost ușoară pentru ea, face tot posibilul să îi ofere copilului său un trai decent. După ce s-a despărțit de soțul ei în urmă cu câțiva ani, Alina a fost nevoită să se descurce singură, cu un nivel redus de educație și cu locuri de muncă temporare, care nu îi oferă un venit stabil.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...