Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

ITM Argeș. Informare privind obținerea extrasului de Revisal

ITM Argeș. Informare privind obținerea extrasului de Revisal

În Argeș, extrasul de Revisal este eliberat în aceeași zi în care a fost depusă cererea. Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș depune diligențe în scopul rezolvării prompte a problemelor cu care se confruntă atât angajatorii cât și angajații.

„Astfel, în vederea îmbunătățirii comunicării la nivel instituțional, în contextul eliberării documentelor, reamintim tuturor celor interesați faptul că Inspectoratul de Muncă Argeș, încă din luna iunie anul 2022, soluționează eficient cererile solicitanților referitoare la activitatea înscrisă în REVISAL, prin eliberarea extrasului de REVISAL în aceeași zi cu data depunerii cererii, în cel mai scurt timp.

Eliminarea timpilor de așteptare în astfel de procese devine un indicator clar al modernizării și al prioritizării nevoilor cetățeanului, cât și transparența și accesibilitatea serviciilor publice”, a transmis ITM Argeș.

Citește și Precizări privind obligația de eliberare a adeverințelor de vechime

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...